Reviews from Chinees Catering Utrecht

Recent reviews

5.0
Olivier
30 June 2022

snelle bezorging, prima kwaliteit

Wieger
26 June 2022

Heerlijk eten...lekker scherp gekruid en mooie bami

slecht
25 June 2022
Jose
25 June 2022

Tijd van bestelling werd goed door gegeven, en het eten was weer zoals gewoonlijk erg goed. Thxs.. Wij hebben genoten.

Linda
23 June 2022

Ik vond de smaak flauw. Mag wel duidelijkere smaken hebben. En wat meer pit.

Nora
10 June 2022
Rick
9 June 2022

Super snel bezorg! Eten was weer heerlijk.

Maduro
5 June 2022

was niét te eten, heb't zo weg gegooid, sorry géén service

Anonymous
4 June 2022
marian van sonsbeek
3 June 2022
J. van Alphen
30 May 2022

Smakeloos. Eens maar nooit meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

WH Zaal
29 May 2022

Moest eerst worden opgewarmd in de magnetron

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maria Maduro
24 May 2022

hééft ons héérlijk gesmaakt, we hebben gesmult, Toppie

Meni
24 May 2022

Chinees Catering is our go-to place for Chinese but this time the food was not well prepared. No sauce in all wokbakjes we ordered and the beef in one of them was undercooked - had to throw it away. Looks like they changed cooks but in any case, not happy with the result.

Joop
23 May 2022

Prima bezorging, en ze deed er alles aan om het goede adres te vinden. Wat eten betreft prima uitstekend, goed verzorgd. En niet zo stout, dan blijven we bijzonder vinden, daarom blijven we hier ook bestellen. Klasse!

Overbeek
21 May 2022

Eten was heerlijk, en lekker snel bezorgd

Jo
21 May 2022
Lina
18 May 2022

Altijd vers en super kwaliteit gerechten!

Jose Sanchez Carmona
16 May 2022
Ridder
16 May 2022

Vlotte bezorging, standaard kwaliteit, ruime portie

Maria Maduro
5 May 2022

zoals altijd, hét eten hééft ons goed gesmaakt 💯%

Jw
5 May 2022
Menno
5 May 2022

Vaker besteld, en zeer tevreden normaal gesproken. Goed en kwalitatief eten. Vandaag duurde de bezorging veel langer dan aangegeven en was het eten ook al veel minder warm. Het was lauw tot koud. Had dit veel beter verwacht. Helaas teleurgesteld in vandaag..

SvL
29 April 2022

Het vlees van de babi pangang was droog en te hard gebakken. De saté en foe young hai was goed.

George
29 April 2022

altijd goed, en deze keer heel snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B
25 April 2022

Er zat bijna geen groente in de tjap tjoy.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Liv
24 April 2022
Astrid
11 April 2022

Snel, warm erg smakelijk betaalbaar en een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
10 April 2022

Supersnel, goed warm, perfecte maaltijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hyppo Wanders
7 April 2022

De kwaliteit was prima en ook de bezorging was razend snel. Maar ik kreeg helaas niet het bestelde eten. Jammer. Heb het gelaten voor wat het is, want eten weggooien is ook zonde.

Bart Glezer.
5 April 2022

Was weer heerlijk.

Paolo
2 April 2022

Anderhalf uur na de bestelling en 45 minuten nadat ik een mail kreeg dat mijn bestelling onderweg was, heb ik maar eens gebeld waar mijn bestelling bleef. Toen kreeg ik het toen minuten later. Gaat men pas voor je aan de slag nadat je hebt gebeld? Als dit om drukte gaat zou ik af en toe stoppen met aannemen van bestellingen.

Jw
25 March 2022
Herman
21 March 2022

De bestelling is nooit aangekomen, en het bedrijf is niet te contacteren. Hier niet bestellen!!

Reaction from Chinees Catering

Beste klant, Er was een fout gemaakt in ons systeem waardoor wij open bleken te zijn op een dag wanneer we normaliter gesloten zijn. Excuses voor het ongemak. Uw bestelling is inmiddels teruggestort en u kunt het bedrag binnen 2 werkdagen op uw rekening zien.

A
6 March 2022

Top!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart Glezer
26 February 2022

Heerlijk gegeten.

Brunekreef
10 February 2022
Annie
7 February 2022

Top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Noniem
23 January 2022
Nuwei
16 January 2022

++ voor kwaliteit en bezorging

Jose
15 January 2022

Medere malen besteld en altijd goed. Top.

Samuela Luccisano
18 December 2021

Dankjewel!!

Juliette
17 December 2021

Zeer tevreden over kwaliteit en kwantiteit. De bezorging duurde wel wat lang (bijna 1 uur voor z.s.m.) maar dat had ik zelf ook beter kunnen plannen.

Cat
14 December 2021

Altijd eerder bezorgd dan verwacht, warm en smaakt goed!

Nicole
13 December 2021

Erg lekker zoals altijd! Wel één puntje. Doordat de mini loempia's in een verdeel bakje zat met een foe Yong Hai was deze gedrenkt in de saus toen die aankwam.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Boekel
12 December 2021

Bezorging was prima op tijd! Tjap tjoi zat weinig smaak aan. Verder prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pim
28 November 2021

Wij hadden het menu voor 2 personen. Erg lekker, vers en ruim voldoende. De bezorging precies op het beloofde tijdstip.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
28 November 2021

Nette en snelle bezorger. Eten divers en vers. Mag wat spannender gekruid.

-
25 November 2021

Prima eten, alleen veel te weinig nasi, voordat de helft van de rest op is moet je alsnog zelf rijst gaan koken... verder lekker. Als er meer nasi bij zat zou ik altijd hier bestellen.

Mevr. de Jonge
24 November 2021
Hugo
22 November 2021

Zoals altijd weer zeer tevreden, eten erg goed, snel geleverd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A
12 November 2021
Jer
5 November 2021

Eten was aan de flauwe kant. Bezorging duur bijna 1.5 uur en dat is echt te lang voor een doordeweekse avond.

George
4 November 2021

Super snel. Altijd goede kwaliteit

Michael
1 November 2021
B v d E
29 October 2021

Mie was niet goed. Rook zeer naar

Briscilla michel
5 October 2021

Heerlijk eten altijd goed warm en op de goede tijd bezorgd. Top

Jansen
27 September 2021
Elke
24 September 2021
Kiki Goedee
16 September 2021

Heerlijk. Knapperig verse groenten in de Tjap Tjoi met kip.

Cat
15 September 2021
Jac van sonsbeek
13 September 2021

Heerlijk gegeten top

Steven
12 September 2021
George
4 September 2021
Suus
22 August 2021

Prima zoals altijd en als je wat extra vraagt om te doen word er keurig op gelet!Snelle bezorging en lekker heet eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Isa
20 August 2021

Het eten kwam erg snel en was overheerlijk!

Cat
20 August 2021

Snel bezorg, nog goed warm en lekker, fijn dat er ook vegetarische opties zijn!

Ada Verweel
16 August 2021
A
8 August 2021
Anoniem
24 July 2021

Altijd heel lekker, redelijk snel, en betaalbaar. Ik mis de mini loempia's een beetje. Maar het is zeker waar voor je geld.

Anna
14 July 2021

Babi Pangang en Haaienvinnensoep heerlijk, Cha sieuw wat droog..Maar prima overall.

Djayden
7 July 2021

Uitstekend. Niets op aan te merken.

Iris
5 July 2021

Goed, heet, snel en veel!

Jordy
25 June 2021

Altijd goed!

Elke
24 June 2021

Snel, lekker, goedkoop. Jammer dat de bezorger geen wisselgeld had. Ondanks dat ik van tevoren had aangegeven hoe ik wilde betalen. Daardoor ging de fooi niet door. Maar verder niets te klagen

Frans
21 June 2021
Jolien
13 June 2021

Altijd lekker vers, goed warm en snel bezorgd. Echt top!

Iris
5 June 2021

Eten was fantastisch, goede grote porties, ontzettend heet, heerlijke smaken. Alleen jammer dat ik een bepaalde bezorgtijd doorkreeg en dat het er 30min eerder was, huisgenoot kon het gelukkig voor me aannemen.

Michelle
23 May 2021

Elke keer goed eten. Alleen erg jamer dat jullie niet in nieuwegein bezorgen..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Djayden
21 May 2021

Goed zoals altijd. Niets te klagen.

Brenk
14 May 2021

Goede kwaliteit, altijd lekker en ideale porties.

Sonsbeek
2 May 2021

Lekker gegeten

Anne-Geerte
1 May 2021

Superlekker eten, zeer ruime porties en precies op tijd bezorgd! Geweldig!

Montse
1 May 2021
Tom
29 April 2021
Mariska
29 April 2021

Heerlijk, goede smaak, juiste pittigheid. De babi pangang heeft wel wat kleine stukjes ipv groter in plakken gesneden stukken, maar de smaak is prima!

Tim
28 April 2021

Echt top snelle levering en super goed eten

Anoniem
21 April 2021

Wederom zeer tevreden, blij met de smaken en de vriendelijke en snelle bezorger😃

Ray
19 April 2021

Always tasty and quick delivery, what more can you want.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
18 April 2021
Anne
15 April 2021

Altijd top!

Anon
12 April 2021
Frans
12 April 2021

Snel bezorgd, en lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dinie
11 April 2021

Super lekker eten en het wordt snel gebracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kaspet
11 April 2021

Top zoals altijd

JvS
11 April 2021

Zeer goede Chinees en zoals altijd was de bestelling weer precies op tijd!

Klara
8 April 2021

Veel te lekker zoals altijd🙏🙏🙏 aan te bevelen!

Mark
7 April 2021

Snel bezorgd, erg lekker en inclusief een extraatje.

Eline
6 April 2021

Heerlijk, lekker veel en perfecte bezorging!

Ge
5 April 2021
Hannah
3 April 2021

We bestellen hier met regelmaat. Ruime porties, zeer veel waar voor je geld. Bij ons vaak binnen 20 min bezorgd, ongelooflijk!

Elke
29 March 2021

Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Mijn favoriete Chinees met afstand!

George
23 March 2021
Florian
21 March 2021

Erg goed, prijs kwaliteit top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pim
14 March 2021

Menu voor 2 personen met 3 verschillende gerechten besteld. Royale portie voor een lage prijs. Uitstekend gegeten. Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael
12 March 2021
Dinie
12 March 2021

Lekker eten en de bezorging was op tijd. Vriendelijke bezorger

Anoniem
3 March 2021

Goed en veel eten.

Geert
28 February 2021
Halle
27 February 2021
JVV
25 February 2021

Altijd lekker eten, goede porties, warm en over het algemeen binnen 20 minuten bezorgd. Een aanrader!

Arnon
22 February 2021

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Florian
21 February 2021
Lisa
6 February 2021

Heerlijk eten, bezorging is altijd vriendelijk én op tijd

Sanne
6 February 2021

Het eten is heel lekker en wordt netjes op tijd geleverd.

Clinston
30 January 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd. Zal zeker vaker gaan bestellen.

Jules
13 January 2021

Zoals altijd bezorgd op het afgesproken moment en heerlijk!!

Linda
13 January 2021

Heerlijk, warm en grote portie. Op tijd bezorgd. Aanrader!!

Florian
6 January 2021
Jordy
25 December 2020

Goed eten, snel bezorgd en fijne prijs!

Bert Coetzee
25 December 2020

Eten was goed Op tijd bezorgd Geen stokjes erbij alhoewel ik in het “opmerking” blokje daarvoor had gevraagd

Stijn
21 December 2020

Altijd goed en erg lekker

Suzanne
13 December 2020

Altijd goed, snel geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
12 December 2020

Weer heerlijk als altijd, op de koe loe yuk na, deze was koud helaas. Erg jammer, want dat is juist mijn lievelingskostje :(

A.Kuipers
12 December 2020

altijd heerlijk van smaak en goed service

Djayden
11 December 2020

Uitstekend als altijd!

Leendert
6 December 2020

Altijd top kwaliteit , vers en ruime porties en niet te vergeten: de vriendelijke bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert
6 December 2020

Was weer prima eten. Niet zo warm als gehoopt, bezorger had niet zo’n dood achterop maar iets vaags. Hij leek ook te zoeken het huis, maar ook in zijn papieren het adres. Ik roepen, hier, maar hij reageerde niet. Nou ja, iedereen moet beginnen. Maar dan het eten. Beter dan vorige keer, maar een combinatie bakje vullen met Foe yong hai en saté met de saté stokjes half over de foe yong hai is geen goed idee. Er was sowieso saus uit vakjes gelopen en pindasaus in foe yong hai saus is gewoon niet echt een fijne combi. Misschien twee andere gerechtjes in een combi bakje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corine
5 December 2020
Steven
1 December 2020

Meer dan genoeg eten voor een top prijs! Qua kwaliteit erg lekker

Gerben
30 November 2020
Naomi
30 November 2020

Vlees was taai en smakeloos, een product verkeerd ontvangen ... en telefonisch niet netjes geholpen wanneer je dit laat weten. Voor mij de laatste keer !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

KA
29 November 2020

Hele dikke prima zoals altijd. Wel jammer dat de bezorgers niet meer tot aan de deur komen, ondanks een fooi.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herberr
27 November 2020
Toon de Hoop
25 November 2020
Anoniem
24 November 2020

Heerlijk! Altijd lekker en snel bezorgd. Top

Corine
23 November 2020
Corine
5 November 2020
Djayden
1 November 2020

Uitstekend zoals altijd.

Fons
28 October 2020

Ik bestel al jaren bij Chinees Catering. Altijd zeer tevreden.

Anoniem
25 October 2020

Lekker eten! Veel eten, we hadden er makkelijk met een gezin van kunnen eten. Bezorging top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnold
23 October 2020

Eten was top! Goede portie en lekker voor weinig geld! Enige wat verbeterd zou kunnen worden is dat het iets minder vet is.

Memo
17 October 2020

Lekker, veel en snel (nu wonen we ook wel dichtbij). Hoe dan ook. Voor een hele goede prijs een echt feestmaal voor 2 met menu a. Iedere keer weer een succes!

Geert
12 October 2020

Waarom duurt het dit keer zo lang? Is het beter om via thuisbezorgd te bestellen? Krijgen de klanten daar voorrang? Of bestellen via de telefoon, dat gaat ook altijd heel snel. Misschien was het wel ineens een heel drukke dag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinees Catering

hi Geert, het was inderdaad heel erg druk op die dag en alle bestellingen, thuisbezorgd en deze site, werden vertraagd.

Anouk
9 October 2020

Weer heerlijk gegeten en top bezorging!

Reaction from Chinees Catering

bedankt voor de review :D

Anne
8 October 2020

Exact op tijd, goed warm, ruime porties en heerlijk!

Wout Zasl
5 October 2020

Lekker eten, warm eten en de bezorger is erg vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Florian
4 October 2020

Lekker maar bezorgtijd was te lang

Reaction from Chinees Catering

hi florian, excuses voor uw ervaring, het was heel erg druk op die dag en daardoor kwam de bestelling zo laat

A.Kuipers
3 October 2020

uitstekend afgeleverd en prima van smaak

Felix
29 September 2020

Goede prijs/kwaliteit, supersnelle en vriendelijke bezorgers. Het is jammer dat ik er pas na 5 jaar achter ben gekomen dat dit dé plek is om Chinees te bestellen in Utrecht. Top!

Reaction from Chinees Catering

dat is fijn om te horen :). bedankt voor de review felix!

Martin
27 September 2020

Altijd super lekker!

Anoniem
26 September 2020

snel en lekker

Eric
25 September 2020

Lekker eten en goede service!

Djayden
25 September 2020

Uitstekend zoals altijd. De nasi was meer gevuld dan anders, was erg lekker!

Lenie
23 September 2020

Altijd super kwaliteit en service!

Veerle
10 September 2020

Erg lekker, krijgt veel

Pim
7 September 2020

Heerlijk eten, ruime porties, snelle en vriendelijke bediening en ondanks dat wij wat verder weg wonen was het eten prima op temperatuur. Een aanrader voor de liefhebber van Chinees eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K. Peters
4 September 2020

Heerlijk! Netjes verpakt!

Suus
28 August 2020

Top lekker als altijd en snelle bezorging!

Johan Vermeulen
27 August 2020

Altijd lekker en op tijd!

Michael
20 August 2020
Marco
8 August 2020

Bezorging aan de late kant, maar bezorger verontschuldigde zich netjes aan de deur over het te laat komen. Akkoord. Kwaliteit uitstekend, maar sommige gerechten worden geleverd in van die kleinere kartonnen bekertjes. Dat is lastig serveren. Voor de rest prima hoor.

Michael
6 August 2020

Snelle bezorging en lekker vers!

Piyali
12 July 2020

The delivery was very quick. The food was good. I would have wanted the Kung Pao to be more spicy, but they were really tasty! Love the quantity.

Iris
8 July 2020
Yuric
4 July 2020

was weer lekker zoals altijd

Corine
4 July 2020
Dave
2 July 2020

Het lijkt wel of het steeds sneller bezorgd word. Nu woon ik er niet ver vandaan maar dit was wel een nieuw record! (van bestellen tot leveren nog geen 20 minuten!) Daarnaast was het eten weer heerlijk, zoals gewoonlijk!

Fred Weidema
1 July 2020

Altijd exact op tijd bezorgd en iedere week weer een feestje om de Bar Ab te eten met onze kleine kinderen! Super

Melissa
22 June 2020

Het eten is altijd goed, de porties zijn meer dan voldoende en de bezorging is altijd goed en snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
20 June 2020

Prima eten en hele snelle bezorging!

Melissa
17 June 2020
Corine
13 June 2020
Eric
12 June 2020

Goede kwaliteit, snelle bezorging. Is onze vaste Chinese catering

Albert
7 June 2020

Was bijzonder goed. Bezorging op tijd.

Tom
7 June 2020

Prima lekker en veel eten voor de prijs. Bezorging binnen een half uur. Top dus

Corine
29 May 2020
Cas
29 May 2020
Ray
28 May 2020

Great food and lightning fast delivery. What's not to like. It was great as always.

Anna
24 May 2020

Heel snel bezorgd, en superlekker!

Joris
17 May 2020

Lekker eten, bezorging is altijd op tijd! Grote hoeveelheid eten voor weinig geld.

George
15 May 2020

altijd goed

Eric
14 May 2020

Goede kwaliteit en goede en snelle service.

Tieland
11 May 2020
Iris
8 May 2020

Súper snel, lekker warm en gratis loempiaatjes

DvZ
6 May 2020

Netjes bezorgd op de afgesproken tijd. Eten lekker en goede hoeveelheid. Alleen de mini-loempia’s hadden van mij iets meer smaak en knapperigheid mogen hebben, met chilisaus toch van genoten!

Jordy
3 May 2020

Beste Chinees van Utrecht. Altijd goed en warm eten tegen een scherpe prijs!

Janine van Doelen
28 April 2020

Superlekker en afwisselend eten. Goede prijs en op tijd bezorgd.

Thomas
24 April 2020

Perfecte prijs kwaliteit. Wij bestellen vaker hier en het is altijd lekker. Een aanrader.

G.
21 April 2020
Milan
21 April 2020

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renate
19 April 2020

Erg lekker gegeten. Goede prijs, de gerechten zijn voorzien van heerlijke sauzen. 2-persoonsmenu is ruim voldoende.

Anne
16 April 2020

Perfect op tijd en eten heerlijk en lekker warm

AdH
15 April 2020

Het was weer als vanouds heerlijk eten: de beste saté in Utrecht! Dankjulliewel!

Margot
14 April 2020
Geert
13 April 2020

Het was er wel echt snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jetze
11 April 2020
Jan
9 April 2020

Goede kwaliteit & zeer betaalbaar Bezorging op tijd & prettige aflevering!👍

Geert
8 April 2020

De enige traditionele afhaal Chinees die gewoon goed en lekker is in Utrecht. Helaas zijn ze tegenwoordig op zondag gesloten dus ben ik toen een keer naar een hoog aangeschreven in Overvecht gegaan. Wat verlangde ik toen weer naar Chinees catering. Zondag is voor ons echt Chinees eten dag. Dus please kunnen jullie weer op zondag open? Eten is goed altijd vers, vlees is kwalitatief goed. Laten we in Utrecht massaal deze steunen zodat we een goede Chinees behouden.

Judith van Loveren
23 March 2020

Helaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

George
17 March 2020
Thomas
3 March 2020

Very good. Speedy, delicious en good size portions.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

KaS
26 February 2020

Goede kwaliteit - de kerrie rundvlees is erg lekker. De koe loe yuk zou van mij net als de vorige keer apart van de saus gehouden mogen worden. Bezorging was extreem snel!

Thomas
18 January 2020

Prijs/kwaliteit is heel goed. De bezorging was ook Heel snel. Er valt gewoon niks op aan te merken. Gewoon top

George
11 January 2020

altijd goed

Sjors
3 January 2020

Snelle bezorging en lekkker eten voor een goede prijs! Alleen jammer dat er geen bami te bestellen is.

Reaction from Chinees Catering

Laatst is er Bami bij ons menu gekomen! U kunt het nu kiezen als bijgerecht of op zichzelf :)

Anoniem
30 November 2019