Avaliações de Chinees Catering Utrecht

Avaliações recentes

5.0
Anne
26 setembro 2022

Zoals altijd precies op tijd en heel lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
25 setembro 2022

Bezorger zegt geen gedag of eet smakelijk. Eten zeer goed

Bredt
24 setembro 2022

Altijd goed, bestel er al jaren

Hyppo Wanders
23 setembro 2022

Tomatensoep als saus gebruikt bij de foejonghigh.

Judith
22 setembro 2022

Snel geleverd, heerlijk gegeten

Maurice
14 setembro 2022
JvdZ
13 setembro 2022

Kwaliteit lijkt iets minder te worden. Nasi mist groenten, lijkt witte rijst met paar stukjes groen. Foe yong hai lijkt ook kleiner, veel saus, en kip kerrie niet heel veel kerrie smaak. Hopelijk was dit een incident. Normaal altijd super!

FCU
13 setembro 2022

geweldig eten ! complimenten

Jorgos Kourdoglou
12 setembro 2022

Prima

harry nack
12 setembro 2022

kwam om sneller te eten.. en aangekomen vertel de mevrouw dat ze drukke heeft en dat mijn bestelling nog niet begonnen is... even wachten. Terwijl aan de telefoon werdt mij gezegdt: 'klaar over 20 minuten"... ik heb 20 minuten gewacht bij de balie...

Jeroen
11 setembro 2022

Ik vond het bijzonder smaakvol, snel bezorgd en vriendelijke bezorgster.

Jose Sanchez Carmona
11 setembro 2022

Super 👌🏼

Bart
2 setembro 2022

Prima maaltijd, goed op temperatuur. Snelle en goede bezorging.

Bram
29 agosto 2022

Lekker! Snel! Heet afgeleverd!

Maurice
24 agosto 2022

Half uur te laat , bakjes half leeg. Opgebeld en wordt niet serieus genomen. Slechte service Kwaliteit van het eten is wel goed!

JB
21 agosto 2022
Jose Sanchez
18 agosto 2022

Ik kan niet anders zeggen, het is weer lekker zoals altijd. Eten en bezorging was prima..

Degekste
17 agosto 2022

Perfect bestel hier al jaren stellen me nooit teleur

Joep
16 agosto 2022

Alles top

Marian
5 agosto 2022

Ik heb voedselvergiftiging opgelopen en mijn maag is al dagen van slag. Dit was de laatste keer dat ik hier besteld heb.

J
29 julho 2022
Yang
24 julho 2022

Top service met vriendelijke bezorger(s) en restaurant personeel. Alles was lekker ! 5 sterren !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joop
13 julho 2022

Prima verzorgd, zoals altijd niet te zout (en dat is heel bijzonder voor Chinees eten) en erg lekker! top! En de bezorger hartstikke aardig!

Jeannette
12 julho 2022

Zoals altijd helemaal goed!

Olivier
30 junho 2022

snelle bezorging, prima kwaliteit

Wieger
26 junho 2022

Heerlijk eten...lekker scherp gekruid en mooie bami

slecht
25 junho 2022
Jose
25 junho 2022

Tijd van bestelling werd goed door gegeven, en het eten was weer zoals gewoonlijk erg goed. Thxs.. Wij hebben genoten.

Linda
23 junho 2022

Ik vond de smaak flauw. Mag wel duidelijkere smaken hebben. En wat meer pit.

Nora
10 junho 2022
Rick
9 junho 2022

Super snel bezorg! Eten was weer heerlijk.

Maduro
5 junho 2022

was niét te eten, heb't zo weg gegooid, sorry géén service

Anonymous
4 junho 2022
marian van sonsbeek
3 junho 2022
J. van Alphen
30 maio 2022

Smakeloos. Eens maar nooit meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

WH Zaal
29 maio 2022

Moest eerst worden opgewarmd in de magnetron

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maria Maduro
24 maio 2022

hééft ons héérlijk gesmaakt, we hebben gesmult, Toppie

Meni
24 maio 2022

Chinees Catering is our go-to place for Chinese but this time the food was not well prepared. No sauce in all wokbakjes we ordered and the beef in one of them was undercooked - had to throw it away. Looks like they changed cooks but in any case, not happy with the result.

Joop
23 maio 2022

Prima bezorging, en ze deed er alles aan om het goede adres te vinden. Wat eten betreft prima uitstekend, goed verzorgd. En niet zo stout, dan blijven we bijzonder vinden, daarom blijven we hier ook bestellen. Klasse!

Overbeek
21 maio 2022

Eten was heerlijk, en lekker snel bezorgd

Jo
21 maio 2022
Lina
18 maio 2022

Altijd vers en super kwaliteit gerechten!

Jose Sanchez Carmona
16 maio 2022
Ridder
16 maio 2022

Vlotte bezorging, standaard kwaliteit, ruime portie

Maria Maduro
5 maio 2022

zoals altijd, hét eten hééft ons goed gesmaakt 💯%

Jw
5 maio 2022
Menno
5 maio 2022

Vaker besteld, en zeer tevreden normaal gesproken. Goed en kwalitatief eten. Vandaag duurde de bezorging veel langer dan aangegeven en was het eten ook al veel minder warm. Het was lauw tot koud. Had dit veel beter verwacht. Helaas teleurgesteld in vandaag..

SvL
29 abril 2022

Het vlees van de babi pangang was droog en te hard gebakken. De saté en foe young hai was goed.

George
29 abril 2022

altijd goed, en deze keer heel snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
25 abril 2022

Er zat bijna geen groente in de tjap tjoy.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Liv
24 abril 2022
Astrid
11 abril 2022

Snel, warm erg smakelijk betaalbaar en een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vincent
10 abril 2022

Supersnel, goed warm, perfecte maaltijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hyppo Wanders
7 abril 2022

De kwaliteit was prima en ook de bezorging was razend snel. Maar ik kreeg helaas niet het bestelde eten. Jammer. Heb het gelaten voor wat het is, want eten weggooien is ook zonde.

Bart Glezer.
5 abril 2022

Was weer heerlijk.

Paolo
2 abril 2022

Anderhalf uur na de bestelling en 45 minuten nadat ik een mail kreeg dat mijn bestelling onderweg was, heb ik maar eens gebeld waar mijn bestelling bleef. Toen kreeg ik het toen minuten later. Gaat men pas voor je aan de slag nadat je hebt gebeld? Als dit om drukte gaat zou ik af en toe stoppen met aannemen van bestellingen.

Jw
25 março 2022
Herman
21 março 2022

De bestelling is nooit aangekomen, en het bedrijf is niet te contacteren. Hier niet bestellen!!

Reacção a Chinees Catering

Beste klant, Er was een fout gemaakt in ons systeem waardoor wij open bleken te zijn op een dag wanneer we normaliter gesloten zijn. Excuses voor het ongemak. Uw bestelling is inmiddels teruggestort en u kunt het bedrag binnen 2 werkdagen op uw rekening zien.

A
6 março 2022

Top!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart Glezer
26 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten.

Brunekreef
10 fevereiro 2022
Annie
7 fevereiro 2022

Top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Noniem
23 janeiro 2022
Nuwei
16 janeiro 2022

++ voor kwaliteit en bezorging

Jose
15 janeiro 2022

Medere malen besteld en altijd goed. Top.

Samuela Luccisano
18 dezembro 2021

Dankjewel!!

Juliette
17 dezembro 2021

Zeer tevreden over kwaliteit en kwantiteit. De bezorging duurde wel wat lang (bijna 1 uur voor z.s.m.) maar dat had ik zelf ook beter kunnen plannen.

Cat
14 dezembro 2021

Altijd eerder bezorgd dan verwacht, warm en smaakt goed!

Nicole
13 dezembro 2021

Erg lekker zoals altijd! Wel één puntje. Doordat de mini loempia's in een verdeel bakje zat met een foe Yong Hai was deze gedrenkt in de saus toen die aankwam.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter Boekel
12 dezembro 2021

Bezorging was prima op tijd! Tjap tjoi zat weinig smaak aan. Verder prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pim
28 novembro 2021

Wij hadden het menu voor 2 personen. Erg lekker, vers en ruim voldoende. De bezorging precies op het beloofde tijdstip.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
28 novembro 2021

Nette en snelle bezorger. Eten divers en vers. Mag wat spannender gekruid.

-
25 novembro 2021

Prima eten, alleen veel te weinig nasi, voordat de helft van de rest op is moet je alsnog zelf rijst gaan koken... verder lekker. Als er meer nasi bij zat zou ik altijd hier bestellen.

Mevr. de Jonge
24 novembro 2021
Hugo
22 novembro 2021

Zoals altijd weer zeer tevreden, eten erg goed, snel geleverd. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A
12 novembro 2021
Jer
5 novembro 2021

Eten was aan de flauwe kant. Bezorging duur bijna 1.5 uur en dat is echt te lang voor een doordeweekse avond.

George
4 novembro 2021

Super snel. Altijd goede kwaliteit

Michael
1 novembro 2021
B v d E
29 outubro 2021

Mie was niet goed. Rook zeer naar

Briscilla michel
5 outubro 2021

Heerlijk eten altijd goed warm en op de goede tijd bezorgd. Top

Jansen
27 setembro 2021
Elke
24 setembro 2021
Kiki Goedee
16 setembro 2021

Heerlijk. Knapperig verse groenten in de Tjap Tjoi met kip.

Cat
15 setembro 2021
Jac van sonsbeek
13 setembro 2021

Heerlijk gegeten top

Steven
12 setembro 2021
George
4 setembro 2021
Suus
22 agosto 2021

Prima zoals altijd en als je wat extra vraagt om te doen word er keurig op gelet!Snelle bezorging en lekker heet eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Isa
20 agosto 2021

Het eten kwam erg snel en was overheerlijk!

Cat
20 agosto 2021

Snel bezorg, nog goed warm en lekker, fijn dat er ook vegetarische opties zijn!

Ada Verweel
16 agosto 2021
A
8 agosto 2021
Anoniem
24 julho 2021

Altijd heel lekker, redelijk snel, en betaalbaar. Ik mis de mini loempia's een beetje. Maar het is zeker waar voor je geld.

Anna
14 julho 2021

Babi Pangang en Haaienvinnensoep heerlijk, Cha sieuw wat droog..Maar prima overall.

Djayden
7 julho 2021

Uitstekend. Niets op aan te merken.

Iris
5 julho 2021

Goed, heet, snel en veel!

Jordy
25 junho 2021

Altijd goed!

Elke
24 junho 2021

Snel, lekker, goedkoop. Jammer dat de bezorger geen wisselgeld had. Ondanks dat ik van tevoren had aangegeven hoe ik wilde betalen. Daardoor ging de fooi niet door. Maar verder niets te klagen

Frans
21 junho 2021
Jolien
13 junho 2021

Altijd lekker vers, goed warm en snel bezorgd. Echt top!

Iris
5 junho 2021

Eten was fantastisch, goede grote porties, ontzettend heet, heerlijke smaken. Alleen jammer dat ik een bepaalde bezorgtijd doorkreeg en dat het er 30min eerder was, huisgenoot kon het gelukkig voor me aannemen.

Michelle
23 maio 2021

Elke keer goed eten. Alleen erg jamer dat jullie niet in nieuwegein bezorgen..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Djayden
21 maio 2021

Goed zoals altijd. Niets te klagen.

Brenk
14 maio 2021

Goede kwaliteit, altijd lekker en ideale porties.

Sonsbeek
2 maio 2021

Lekker gegeten

Anne-Geerte
1 maio 2021

Superlekker eten, zeer ruime porties en precies op tijd bezorgd! Geweldig!

Montse
1 maio 2021
Tom
29 abril 2021
Mariska
29 abril 2021

Heerlijk, goede smaak, juiste pittigheid. De babi pangang heeft wel wat kleine stukjes ipv groter in plakken gesneden stukken, maar de smaak is prima!

Tim
28 abril 2021

Echt top snelle levering en super goed eten

Anoniem
21 abril 2021

Wederom zeer tevreden, blij met de smaken en de vriendelijke en snelle bezorger😃

Ray
19 abril 2021

Always tasty and quick delivery, what more can you want.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marc
18 abril 2021
Anne
15 abril 2021

Altijd top!

Anon
12 abril 2021
Frans
12 abril 2021

Snel bezorgd, en lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dinie
11 abril 2021

Super lekker eten en het wordt snel gebracht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kaspet
11 abril 2021

Top zoals altijd

JvS
11 abril 2021

Zeer goede Chinees en zoals altijd was de bestelling weer precies op tijd!

Klara
8 abril 2021

Veel te lekker zoals altijd🙏🙏🙏 aan te bevelen!

Mark
7 abril 2021

Snel bezorgd, erg lekker en inclusief een extraatje.

Eline
6 abril 2021

Heerlijk, lekker veel en perfecte bezorging!

Ge
5 abril 2021
Hannah
3 abril 2021

We bestellen hier met regelmaat. Ruime porties, zeer veel waar voor je geld. Bij ons vaak binnen 20 min bezorgd, ongelooflijk!

Elke
29 março 2021

Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Mijn favoriete Chinees met afstand!

George
23 março 2021
Florian
21 março 2021

Erg goed, prijs kwaliteit top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pim
14 março 2021

Menu voor 2 personen met 3 verschillende gerechten besteld. Royale portie voor een lage prijs. Uitstekend gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
12 março 2021
Dinie
12 março 2021

Lekker eten en de bezorging was op tijd. Vriendelijke bezorger

Anoniem
3 março 2021

Goed en veel eten.

Geert
28 fevereiro 2021
Halle
27 fevereiro 2021
JVV
25 fevereiro 2021

Altijd lekker eten, goede porties, warm en over het algemeen binnen 20 minuten bezorgd. Een aanrader!

Arnon
22 fevereiro 2021

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Florian
21 fevereiro 2021
Lisa
6 fevereiro 2021

Heerlijk eten, bezorging is altijd vriendelijk én op tijd

Sanne
6 fevereiro 2021

Het eten is heel lekker en wordt netjes op tijd geleverd.

Clinston
30 janeiro 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd. Zal zeker vaker gaan bestellen.

Jules
13 janeiro 2021

Zoals altijd bezorgd op het afgesproken moment en heerlijk!!

Linda
13 janeiro 2021

Heerlijk, warm en grote portie. Op tijd bezorgd. Aanrader!!

Florian
6 janeiro 2021
Jordy
25 dezembro 2020

Goed eten, snel bezorgd en fijne prijs!

Bert Coetzee
25 dezembro 2020

Eten was goed Op tijd bezorgd Geen stokjes erbij alhoewel ik in het “opmerking” blokje daarvoor had gevraagd

Stijn
21 dezembro 2020

Altijd goed en erg lekker

Suzanne
13 dezembro 2020

Altijd goed, snel geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erwin
12 dezembro 2020

Weer heerlijk als altijd, op de koe loe yuk na, deze was koud helaas. Erg jammer, want dat is juist mijn lievelingskostje :(

A.Kuipers
12 dezembro 2020

altijd heerlijk van smaak en goed service

Djayden
11 dezembro 2020

Uitstekend als altijd!

Leendert
6 dezembro 2020

Altijd top kwaliteit , vers en ruime porties en niet te vergeten: de vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geert
6 dezembro 2020

Was weer prima eten. Niet zo warm als gehoopt, bezorger had niet zo’n dood achterop maar iets vaags. Hij leek ook te zoeken het huis, maar ook in zijn papieren het adres. Ik roepen, hier, maar hij reageerde niet. Nou ja, iedereen moet beginnen. Maar dan het eten. Beter dan vorige keer, maar een combinatie bakje vullen met Foe yong hai en saté met de saté stokjes half over de foe yong hai is geen goed idee. Er was sowieso saus uit vakjes gelopen en pindasaus in foe yong hai saus is gewoon niet echt een fijne combi. Misschien twee andere gerechtjes in een combi bakje.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corine
5 dezembro 2020
Steven
1 dezembro 2020

Meer dan genoeg eten voor een top prijs! Qua kwaliteit erg lekker

Gerben
30 novembro 2020
Naomi
30 novembro 2020

Vlees was taai en smakeloos, een product verkeerd ontvangen ... en telefonisch niet netjes geholpen wanneer je dit laat weten. Voor mij de laatste keer !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

KA
29 novembro 2020

Hele dikke prima zoals altijd. Wel jammer dat de bezorgers niet meer tot aan de deur komen, ondanks een fooi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herberr
27 novembro 2020
Toon de Hoop
25 novembro 2020
Anoniem
24 novembro 2020

Heerlijk! Altijd lekker en snel bezorgd. Top

Corine
23 novembro 2020
Corine
5 novembro 2020
Djayden
1 novembro 2020

Uitstekend zoals altijd.

Fons
28 outubro 2020

Ik bestel al jaren bij Chinees Catering. Altijd zeer tevreden.

Anoniem
25 outubro 2020

Lekker eten! Veel eten, we hadden er makkelijk met een gezin van kunnen eten. Bezorging top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arnold
23 outubro 2020

Eten was top! Goede portie en lekker voor weinig geld! Enige wat verbeterd zou kunnen worden is dat het iets minder vet is.

Memo
17 outubro 2020

Lekker, veel en snel (nu wonen we ook wel dichtbij). Hoe dan ook. Voor een hele goede prijs een echt feestmaal voor 2 met menu a. Iedere keer weer een succes!

Geert
12 outubro 2020

Waarom duurt het dit keer zo lang? Is het beter om via thuisbezorgd te bestellen? Krijgen de klanten daar voorrang? Of bestellen via de telefoon, dat gaat ook altijd heel snel. Misschien was het wel ineens een heel drukke dag.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinees Catering

hi Geert, het was inderdaad heel erg druk op die dag en alle bestellingen, thuisbezorgd en deze site, werden vertraagd.

Anouk
9 outubro 2020

Weer heerlijk gegeten en top bezorging!

Reacção a Chinees Catering

bedankt voor de review :D

Anne
8 outubro 2020

Exact op tijd, goed warm, ruime porties en heerlijk!

Wout Zasl
5 outubro 2020

Lekker eten, warm eten en de bezorger is erg vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Florian
4 outubro 2020

Lekker maar bezorgtijd was te lang

Reacção a Chinees Catering

hi florian, excuses voor uw ervaring, het was heel erg druk op die dag en daardoor kwam de bestelling zo laat

A.Kuipers
3 outubro 2020

uitstekend afgeleverd en prima van smaak

Felix
29 setembro 2020

Goede prijs/kwaliteit, supersnelle en vriendelijke bezorgers. Het is jammer dat ik er pas na 5 jaar achter ben gekomen dat dit dé plek is om Chinees te bestellen in Utrecht. Top!

Reacção a Chinees Catering

dat is fijn om te horen :). bedankt voor de review felix!

Martin
27 setembro 2020

Altijd super lekker!

Anoniem
26 setembro 2020

snel en lekker

Eric
25 setembro 2020

Lekker eten en goede service!

Djayden
25 setembro 2020

Uitstekend zoals altijd. De nasi was meer gevuld dan anders, was erg lekker!

Lenie
23 setembro 2020

Altijd super kwaliteit en service!

Veerle
10 setembro 2020

Erg lekker, krijgt veel

Pim
7 setembro 2020

Heerlijk eten, ruime porties, snelle en vriendelijke bediening en ondanks dat wij wat verder weg wonen was het eten prima op temperatuur. Een aanrader voor de liefhebber van Chinees eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K. Peters
4 setembro 2020

Heerlijk! Netjes verpakt!

Suus
28 agosto 2020

Top lekker als altijd en snelle bezorging!

Johan Vermeulen
27 agosto 2020

Altijd lekker en op tijd!

Michael
20 agosto 2020
Marco
8 agosto 2020

Bezorging aan de late kant, maar bezorger verontschuldigde zich netjes aan de deur over het te laat komen. Akkoord. Kwaliteit uitstekend, maar sommige gerechten worden geleverd in van die kleinere kartonnen bekertjes. Dat is lastig serveren. Voor de rest prima hoor.

Michael
6 agosto 2020

Snelle bezorging en lekker vers!

Piyali
12 julho 2020

The delivery was very quick. The food was good. I would have wanted the Kung Pao to be more spicy, but they were really tasty! Love the quantity.

Iris
8 julho 2020
Yuric
4 julho 2020

was weer lekker zoals altijd

Corine
4 julho 2020
Dave
2 julho 2020

Het lijkt wel of het steeds sneller bezorgd word. Nu woon ik er niet ver vandaan maar dit was wel een nieuw record! (van bestellen tot leveren nog geen 20 minuten!) Daarnaast was het eten weer heerlijk, zoals gewoonlijk!

Fred Weidema
1 julho 2020

Altijd exact op tijd bezorgd en iedere week weer een feestje om de Bar Ab te eten met onze kleine kinderen! Super

Melissa
22 junho 2020

Het eten is altijd goed, de porties zijn meer dan voldoende en de bezorging is altijd goed en snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dave
20 junho 2020

Prima eten en hele snelle bezorging!

Melissa
17 junho 2020
Corine
13 junho 2020
Eric
12 junho 2020

Goede kwaliteit, snelle bezorging. Is onze vaste Chinese catering

Albert
7 junho 2020

Was bijzonder goed. Bezorging op tijd.

Tom
7 junho 2020

Prima lekker en veel eten voor de prijs. Bezorging binnen een half uur. Top dus

Corine
29 maio 2020
Cas
29 maio 2020
Ray
28 maio 2020

Great food and lightning fast delivery. What's not to like. It was great as always.

Anna
24 maio 2020

Heel snel bezorgd, en superlekker!

Joris
17 maio 2020

Lekker eten, bezorging is altijd op tijd! Grote hoeveelheid eten voor weinig geld.

George
15 maio 2020

altijd goed

Eric
14 maio 2020

Goede kwaliteit en goede en snelle service.

Tieland
11 maio 2020
Iris
8 maio 2020

Súper snel, lekker warm en gratis loempiaatjes

DvZ
6 maio 2020

Netjes bezorgd op de afgesproken tijd. Eten lekker en goede hoeveelheid. Alleen de mini-loempia’s hadden van mij iets meer smaak en knapperigheid mogen hebben, met chilisaus toch van genoten!

Jordy
3 maio 2020

Beste Chinees van Utrecht. Altijd goed en warm eten tegen een scherpe prijs!

Janine van Doelen
28 abril 2020

Superlekker en afwisselend eten. Goede prijs en op tijd bezorgd.

Thomas
24 abril 2020

Perfecte prijs kwaliteit. Wij bestellen vaker hier en het is altijd lekker. Een aanrader.

G.
21 abril 2020
Milan
21 abril 2020

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Renate
19 abril 2020

Erg lekker gegeten. Goede prijs, de gerechten zijn voorzien van heerlijke sauzen. 2-persoonsmenu is ruim voldoende.

Anne
16 abril 2020

Perfect op tijd en eten heerlijk en lekker warm

AdH
15 abril 2020

Het was weer als vanouds heerlijk eten: de beste saté in Utrecht! Dankjulliewel!

Margot
14 abril 2020
Geert
13 abril 2020

Het was er wel echt snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jetze
11 abril 2020
Jan
9 abril 2020

Goede kwaliteit & zeer betaalbaar Bezorging op tijd & prettige aflevering!👍

Geert
8 abril 2020

De enige traditionele afhaal Chinees die gewoon goed en lekker is in Utrecht. Helaas zijn ze tegenwoordig op zondag gesloten dus ben ik toen een keer naar een hoog aangeschreven in Overvecht gegaan. Wat verlangde ik toen weer naar Chinees catering. Zondag is voor ons echt Chinees eten dag. Dus please kunnen jullie weer op zondag open? Eten is goed altijd vers, vlees is kwalitatief goed. Laten we in Utrecht massaal deze steunen zodat we een goede Chinees behouden.

Judith van Loveren
23 março 2020

Helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

George
17 março 2020
Thomas
3 março 2020

Very good. Speedy, delicious en good size portions.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

KaS
26 fevereiro 2020

Goede kwaliteit - de kerrie rundvlees is erg lekker. De koe loe yuk zou van mij net als de vorige keer apart van de saus gehouden mogen worden. Bezorging was extreem snel!

Thomas
18 janeiro 2020

Prijs/kwaliteit is heel goed. De bezorging was ook Heel snel. Er valt gewoon niks op aan te merken. Gewoon top

George
11 janeiro 2020

altijd goed

Sjors
3 janeiro 2020

Snelle bezorging en lekkker eten voor een goede prijs! Alleen jammer dat er geen bami te bestellen is.

Reacção a Chinees Catering

Laatst is er Bami bij ons menu gekomen! U kunt het nu kiezen als bijgerecht of op zichzelf :)

Anoniem
30 novembro 2019