Beoordelingen van Chinees Catering Utrecht

Recente recensies

5.0
Anne
26 september 2022

Zoals altijd precies op tijd en heel lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
25 september 2022

Bezorger zegt geen gedag of eet smakelijk. Eten zeer goed

Bredt
24 september 2022

Altijd goed, bestel er al jaren

Hyppo Wanders
23 september 2022

Tomatensoep als saus gebruikt bij de foejonghigh.

Judith
22 september 2022

Snel geleverd, heerlijk gegeten

Maurice
14 september 2022
JvdZ
13 september 2022

Kwaliteit lijkt iets minder te worden. Nasi mist groenten, lijkt witte rijst met paar stukjes groen. Foe yong hai lijkt ook kleiner, veel saus, en kip kerrie niet heel veel kerrie smaak. Hopelijk was dit een incident. Normaal altijd super!

FCU
13 september 2022

geweldig eten ! complimenten

Jorgos Kourdoglou
12 september 2022

Prima

harry nack
12 september 2022

kwam om sneller te eten.. en aangekomen vertel de mevrouw dat ze drukke heeft en dat mijn bestelling nog niet begonnen is... even wachten. Terwijl aan de telefoon werdt mij gezegdt: 'klaar over 20 minuten"... ik heb 20 minuten gewacht bij de balie...

Jeroen
11 september 2022

Ik vond het bijzonder smaakvol, snel bezorgd en vriendelijke bezorgster.

Jose Sanchez Carmona
11 september 2022

Super 👌🏼

Bart
2 september 2022

Prima maaltijd, goed op temperatuur. Snelle en goede bezorging.

Bram
29 augustus 2022

Lekker! Snel! Heet afgeleverd!

Maurice
24 augustus 2022

Half uur te laat , bakjes half leeg. Opgebeld en wordt niet serieus genomen. Slechte service Kwaliteit van het eten is wel goed!

JB
21 augustus 2022
Jose Sanchez
18 augustus 2022

Ik kan niet anders zeggen, het is weer lekker zoals altijd. Eten en bezorging was prima..

Degekste
17 augustus 2022

Perfect bestel hier al jaren stellen me nooit teleur

Joep
16 augustus 2022

Alles top

Marian
5 augustus 2022

Ik heb voedselvergiftiging opgelopen en mijn maag is al dagen van slag. Dit was de laatste keer dat ik hier besteld heb.

J
29 juli 2022
Yang
24 juli 2022

Top service met vriendelijke bezorger(s) en restaurant personeel. Alles was lekker ! 5 sterren !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop
13 juli 2022

Prima verzorgd, zoals altijd niet te zout (en dat is heel bijzonder voor Chinees eten) en erg lekker! top! En de bezorger hartstikke aardig!

Jeannette
12 juli 2022

Zoals altijd helemaal goed!

Olivier
30 juni 2022

snelle bezorging, prima kwaliteit

Wieger
26 juni 2022

Heerlijk eten...lekker scherp gekruid en mooie bami

slecht
25 juni 2022
Jose
25 juni 2022

Tijd van bestelling werd goed door gegeven, en het eten was weer zoals gewoonlijk erg goed. Thxs.. Wij hebben genoten.

Linda
23 juni 2022

Ik vond de smaak flauw. Mag wel duidelijkere smaken hebben. En wat meer pit.

Nora
10 juni 2022
Rick
9 juni 2022

Super snel bezorg! Eten was weer heerlijk.

Maduro
5 juni 2022

was niét te eten, heb't zo weg gegooid, sorry géén service

Anonymous
4 juni 2022
marian van sonsbeek
3 juni 2022
J. van Alphen
30 mei 2022

Smakeloos. Eens maar nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WH Zaal
29 mei 2022

Moest eerst worden opgewarmd in de magnetron

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria Maduro
24 mei 2022

hééft ons héérlijk gesmaakt, we hebben gesmult, Toppie

Meni
24 mei 2022

Chinees Catering is our go-to place for Chinese but this time the food was not well prepared. No sauce in all wokbakjes we ordered and the beef in one of them was undercooked - had to throw it away. Looks like they changed cooks but in any case, not happy with the result.

Joop
23 mei 2022

Prima bezorging, en ze deed er alles aan om het goede adres te vinden. Wat eten betreft prima uitstekend, goed verzorgd. En niet zo stout, dan blijven we bijzonder vinden, daarom blijven we hier ook bestellen. Klasse!

Overbeek
21 mei 2022

Eten was heerlijk, en lekker snel bezorgd

Jo
21 mei 2022
Lina
18 mei 2022

Altijd vers en super kwaliteit gerechten!

Jose Sanchez Carmona
16 mei 2022
Ridder
16 mei 2022

Vlotte bezorging, standaard kwaliteit, ruime portie

Maria Maduro
5 mei 2022

zoals altijd, hét eten hééft ons goed gesmaakt 💯%

Jw
5 mei 2022
Menno
5 mei 2022

Vaker besteld, en zeer tevreden normaal gesproken. Goed en kwalitatief eten. Vandaag duurde de bezorging veel langer dan aangegeven en was het eten ook al veel minder warm. Het was lauw tot koud. Had dit veel beter verwacht. Helaas teleurgesteld in vandaag..

SvL
29 april 2022

Het vlees van de babi pangang was droog en te hard gebakken. De saté en foe young hai was goed.

George
29 april 2022

altijd goed, en deze keer heel snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
25 april 2022

Er zat bijna geen groente in de tjap tjoy.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liv
24 april 2022
Astrid
11 april 2022

Snel, warm erg smakelijk betaalbaar en een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
10 april 2022

Supersnel, goed warm, perfecte maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hyppo Wanders
7 april 2022

De kwaliteit was prima en ook de bezorging was razend snel. Maar ik kreeg helaas niet het bestelde eten. Jammer. Heb het gelaten voor wat het is, want eten weggooien is ook zonde.

Bart Glezer.
5 april 2022

Was weer heerlijk.

Paolo
2 april 2022

Anderhalf uur na de bestelling en 45 minuten nadat ik een mail kreeg dat mijn bestelling onderweg was, heb ik maar eens gebeld waar mijn bestelling bleef. Toen kreeg ik het toen minuten later. Gaat men pas voor je aan de slag nadat je hebt gebeld? Als dit om drukte gaat zou ik af en toe stoppen met aannemen van bestellingen.

Jw
25 maart 2022
Herman
21 maart 2022

De bestelling is nooit aangekomen, en het bedrijf is niet te contacteren. Hier niet bestellen!!

Reactie van Chinees Catering

Beste klant, Er was een fout gemaakt in ons systeem waardoor wij open bleken te zijn op een dag wanneer we normaliter gesloten zijn. Excuses voor het ongemak. Uw bestelling is inmiddels teruggestort en u kunt het bedrag binnen 2 werkdagen op uw rekening zien.

A
6 maart 2022

Top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart Glezer
26 februari 2022

Heerlijk gegeten.

Brunekreef
10 februari 2022
Annie
7 februari 2022

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Noniem
23 januari 2022
Nuwei
16 januari 2022

++ voor kwaliteit en bezorging

Jose
15 januari 2022

Medere malen besteld en altijd goed. Top.

Samuela Luccisano
18 december 2021

Dankjewel!!

Juliette
17 december 2021

Zeer tevreden over kwaliteit en kwantiteit. De bezorging duurde wel wat lang (bijna 1 uur voor z.s.m.) maar dat had ik zelf ook beter kunnen plannen.

Cat
14 december 2021

Altijd eerder bezorgd dan verwacht, warm en smaakt goed!

Nicole
13 december 2021

Erg lekker zoals altijd! Wel één puntje. Doordat de mini loempia's in een verdeel bakje zat met een foe Yong Hai was deze gedrenkt in de saus toen die aankwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Boekel
12 december 2021

Bezorging was prima op tijd! Tjap tjoi zat weinig smaak aan. Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim
28 november 2021

Wij hadden het menu voor 2 personen. Erg lekker, vers en ruim voldoende. De bezorging precies op het beloofde tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
28 november 2021

Nette en snelle bezorger. Eten divers en vers. Mag wat spannender gekruid.

-
25 november 2021

Prima eten, alleen veel te weinig nasi, voordat de helft van de rest op is moet je alsnog zelf rijst gaan koken... verder lekker. Als er meer nasi bij zat zou ik altijd hier bestellen.

Mevr. de Jonge
24 november 2021
Hugo
22 november 2021

Zoals altijd weer zeer tevreden, eten erg goed, snel geleverd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
12 november 2021
Jer
5 november 2021

Eten was aan de flauwe kant. Bezorging duur bijna 1.5 uur en dat is echt te lang voor een doordeweekse avond.

George
4 november 2021

Super snel. Altijd goede kwaliteit

Michael
1 november 2021
B v d E
29 oktober 2021

Mie was niet goed. Rook zeer naar

Briscilla michel
5 oktober 2021

Heerlijk eten altijd goed warm en op de goede tijd bezorgd. Top

Jansen
27 september 2021
Elke
24 september 2021
Kiki Goedee
16 september 2021

Heerlijk. Knapperig verse groenten in de Tjap Tjoi met kip.

Cat
15 september 2021
Jac van sonsbeek
13 september 2021

Heerlijk gegeten top

Steven
12 september 2021
George
4 september 2021
Suus
22 augustus 2021

Prima zoals altijd en als je wat extra vraagt om te doen word er keurig op gelet!Snelle bezorging en lekker heet eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
20 augustus 2021

Het eten kwam erg snel en was overheerlijk!

Cat
20 augustus 2021

Snel bezorg, nog goed warm en lekker, fijn dat er ook vegetarische opties zijn!

Ada Verweel
16 augustus 2021
A
8 augustus 2021
Anoniem
24 juli 2021

Altijd heel lekker, redelijk snel, en betaalbaar. Ik mis de mini loempia's een beetje. Maar het is zeker waar voor je geld.

Anna
14 juli 2021

Babi Pangang en Haaienvinnensoep heerlijk, Cha sieuw wat droog..Maar prima overall.

Djayden
7 juli 2021

Uitstekend. Niets op aan te merken.

Iris
5 juli 2021

Goed, heet, snel en veel!

Jordy
25 juni 2021

Altijd goed!

Elke
24 juni 2021

Snel, lekker, goedkoop. Jammer dat de bezorger geen wisselgeld had. Ondanks dat ik van tevoren had aangegeven hoe ik wilde betalen. Daardoor ging de fooi niet door. Maar verder niets te klagen

Frans
21 juni 2021
Jolien
13 juni 2021

Altijd lekker vers, goed warm en snel bezorgd. Echt top!

Iris
5 juni 2021

Eten was fantastisch, goede grote porties, ontzettend heet, heerlijke smaken. Alleen jammer dat ik een bepaalde bezorgtijd doorkreeg en dat het er 30min eerder was, huisgenoot kon het gelukkig voor me aannemen.

Michelle
23 mei 2021

Elke keer goed eten. Alleen erg jamer dat jullie niet in nieuwegein bezorgen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Djayden
21 mei 2021

Goed zoals altijd. Niets te klagen.

Brenk
14 mei 2021

Goede kwaliteit, altijd lekker en ideale porties.

Sonsbeek
2 mei 2021

Lekker gegeten

Anne-Geerte
1 mei 2021

Superlekker eten, zeer ruime porties en precies op tijd bezorgd! Geweldig!

Montse
1 mei 2021
Tom
29 april 2021
Mariska
29 april 2021

Heerlijk, goede smaak, juiste pittigheid. De babi pangang heeft wel wat kleine stukjes ipv groter in plakken gesneden stukken, maar de smaak is prima!

Tim
28 april 2021

Echt top snelle levering en super goed eten

Anoniem
21 april 2021

Wederom zeer tevreden, blij met de smaken en de vriendelijke en snelle bezorger😃

Ray
19 april 2021

Always tasty and quick delivery, what more can you want.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
18 april 2021
Anne
15 april 2021

Altijd top!

Anon
12 april 2021
Frans
12 april 2021

Snel bezorgd, en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dinie
11 april 2021

Super lekker eten en het wordt snel gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaspet
11 april 2021

Top zoals altijd

JvS
11 april 2021

Zeer goede Chinees en zoals altijd was de bestelling weer precies op tijd!

Klara
8 april 2021

Veel te lekker zoals altijd🙏🙏🙏 aan te bevelen!

Mark
7 april 2021

Snel bezorgd, erg lekker en inclusief een extraatje.

Eline
6 april 2021

Heerlijk, lekker veel en perfecte bezorging!

Ge
5 april 2021
Hannah
3 april 2021

We bestellen hier met regelmaat. Ruime porties, zeer veel waar voor je geld. Bij ons vaak binnen 20 min bezorgd, ongelooflijk!

Elke
29 maart 2021

Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Mijn favoriete Chinees met afstand!

George
23 maart 2021
Florian
21 maart 2021

Erg goed, prijs kwaliteit top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim
14 maart 2021

Menu voor 2 personen met 3 verschillende gerechten besteld. Royale portie voor een lage prijs. Uitstekend gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
12 maart 2021
Dinie
12 maart 2021

Lekker eten en de bezorging was op tijd. Vriendelijke bezorger

Anoniem
3 maart 2021

Goed en veel eten.

Geert
28 februari 2021
Halle
27 februari 2021
JVV
25 februari 2021

Altijd lekker eten, goede porties, warm en over het algemeen binnen 20 minuten bezorgd. Een aanrader!

Arnon
22 februari 2021

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Florian
21 februari 2021
Lisa
6 februari 2021

Heerlijk eten, bezorging is altijd vriendelijk én op tijd

Sanne
6 februari 2021

Het eten is heel lekker en wordt netjes op tijd geleverd.

Clinston
30 januari 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd. Zal zeker vaker gaan bestellen.

Jules
13 januari 2021

Zoals altijd bezorgd op het afgesproken moment en heerlijk!!

Linda
13 januari 2021

Heerlijk, warm en grote portie. Op tijd bezorgd. Aanrader!!

Florian
6 januari 2021
Jordy
25 december 2020

Goed eten, snel bezorgd en fijne prijs!

Bert Coetzee
25 december 2020

Eten was goed Op tijd bezorgd Geen stokjes erbij alhoewel ik in het “opmerking” blokje daarvoor had gevraagd

Stijn
21 december 2020

Altijd goed en erg lekker

Suzanne
13 december 2020

Altijd goed, snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
12 december 2020

Weer heerlijk als altijd, op de koe loe yuk na, deze was koud helaas. Erg jammer, want dat is juist mijn lievelingskostje :(

A.Kuipers
12 december 2020

altijd heerlijk van smaak en goed service

Djayden
11 december 2020

Uitstekend als altijd!

Leendert
6 december 2020

Altijd top kwaliteit , vers en ruime porties en niet te vergeten: de vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
6 december 2020

Was weer prima eten. Niet zo warm als gehoopt, bezorger had niet zo’n dood achterop maar iets vaags. Hij leek ook te zoeken het huis, maar ook in zijn papieren het adres. Ik roepen, hier, maar hij reageerde niet. Nou ja, iedereen moet beginnen. Maar dan het eten. Beter dan vorige keer, maar een combinatie bakje vullen met Foe yong hai en saté met de saté stokjes half over de foe yong hai is geen goed idee. Er was sowieso saus uit vakjes gelopen en pindasaus in foe yong hai saus is gewoon niet echt een fijne combi. Misschien twee andere gerechtjes in een combi bakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
5 december 2020
Steven
1 december 2020

Meer dan genoeg eten voor een top prijs! Qua kwaliteit erg lekker

Gerben
30 november 2020
Naomi
30 november 2020

Vlees was taai en smakeloos, een product verkeerd ontvangen ... en telefonisch niet netjes geholpen wanneer je dit laat weten. Voor mij de laatste keer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KA
29 november 2020

Hele dikke prima zoals altijd. Wel jammer dat de bezorgers niet meer tot aan de deur komen, ondanks een fooi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herberr
27 november 2020
Toon de Hoop
25 november 2020
Anoniem
24 november 2020

Heerlijk! Altijd lekker en snel bezorgd. Top

Corine
23 november 2020
Corine
5 november 2020
Djayden
1 november 2020

Uitstekend zoals altijd.

Fons
28 oktober 2020

Ik bestel al jaren bij Chinees Catering. Altijd zeer tevreden.

Anoniem
25 oktober 2020

Lekker eten! Veel eten, we hadden er makkelijk met een gezin van kunnen eten. Bezorging top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnold
23 oktober 2020

Eten was top! Goede portie en lekker voor weinig geld! Enige wat verbeterd zou kunnen worden is dat het iets minder vet is.

Memo
17 oktober 2020

Lekker, veel en snel (nu wonen we ook wel dichtbij). Hoe dan ook. Voor een hele goede prijs een echt feestmaal voor 2 met menu a. Iedere keer weer een succes!

Geert
12 oktober 2020

Waarom duurt het dit keer zo lang? Is het beter om via thuisbezorgd te bestellen? Krijgen de klanten daar voorrang? Of bestellen via de telefoon, dat gaat ook altijd heel snel. Misschien was het wel ineens een heel drukke dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinees Catering

hi Geert, het was inderdaad heel erg druk op die dag en alle bestellingen, thuisbezorgd en deze site, werden vertraagd.

Anouk
9 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten en top bezorging!

Reactie van Chinees Catering

bedankt voor de review :D

Anne
8 oktober 2020

Exact op tijd, goed warm, ruime porties en heerlijk!

Wout Zasl
5 oktober 2020

Lekker eten, warm eten en de bezorger is erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Florian
4 oktober 2020

Lekker maar bezorgtijd was te lang

Reactie van Chinees Catering

hi florian, excuses voor uw ervaring, het was heel erg druk op die dag en daardoor kwam de bestelling zo laat

A.Kuipers
3 oktober 2020

uitstekend afgeleverd en prima van smaak

Felix
29 september 2020

Goede prijs/kwaliteit, supersnelle en vriendelijke bezorgers. Het is jammer dat ik er pas na 5 jaar achter ben gekomen dat dit dé plek is om Chinees te bestellen in Utrecht. Top!

Reactie van Chinees Catering

dat is fijn om te horen :). bedankt voor de review felix!

Martin
27 september 2020

Altijd super lekker!

Anoniem
26 september 2020

snel en lekker

Eric
25 september 2020

Lekker eten en goede service!

Djayden
25 september 2020

Uitstekend zoals altijd. De nasi was meer gevuld dan anders, was erg lekker!

Lenie
23 september 2020

Altijd super kwaliteit en service!

Veerle
10 september 2020

Erg lekker, krijgt veel

Pim
7 september 2020

Heerlijk eten, ruime porties, snelle en vriendelijke bediening en ondanks dat wij wat verder weg wonen was het eten prima op temperatuur. Een aanrader voor de liefhebber van Chinees eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Peters
4 september 2020

Heerlijk! Netjes verpakt!

Suus
28 augustus 2020

Top lekker als altijd en snelle bezorging!

Johan Vermeulen
27 augustus 2020

Altijd lekker en op tijd!

Michael
20 augustus 2020
Marco
8 augustus 2020

Bezorging aan de late kant, maar bezorger verontschuldigde zich netjes aan de deur over het te laat komen. Akkoord. Kwaliteit uitstekend, maar sommige gerechten worden geleverd in van die kleinere kartonnen bekertjes. Dat is lastig serveren. Voor de rest prima hoor.

Michael
6 augustus 2020

Snelle bezorging en lekker vers!

Piyali
12 juli 2020

The delivery was very quick. The food was good. I would have wanted the Kung Pao to be more spicy, but they were really tasty! Love the quantity.

Iris
8 juli 2020
Yuric
4 juli 2020

was weer lekker zoals altijd

Corine
4 juli 2020
Dave
2 juli 2020

Het lijkt wel of het steeds sneller bezorgd word. Nu woon ik er niet ver vandaan maar dit was wel een nieuw record! (van bestellen tot leveren nog geen 20 minuten!) Daarnaast was het eten weer heerlijk, zoals gewoonlijk!

Fred Weidema
1 juli 2020

Altijd exact op tijd bezorgd en iedere week weer een feestje om de Bar Ab te eten met onze kleine kinderen! Super

Melissa
22 juni 2020

Het eten is altijd goed, de porties zijn meer dan voldoende en de bezorging is altijd goed en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
20 juni 2020

Prima eten en hele snelle bezorging!

Melissa
17 juni 2020
Corine
13 juni 2020
Eric
12 juni 2020

Goede kwaliteit, snelle bezorging. Is onze vaste Chinese catering

Albert
7 juni 2020

Was bijzonder goed. Bezorging op tijd.

Tom
7 juni 2020

Prima lekker en veel eten voor de prijs. Bezorging binnen een half uur. Top dus

Corine
29 mei 2020
Cas
29 mei 2020
Ray
28 mei 2020

Great food and lightning fast delivery. What's not to like. It was great as always.

Anna
24 mei 2020

Heel snel bezorgd, en superlekker!

Joris
17 mei 2020

Lekker eten, bezorging is altijd op tijd! Grote hoeveelheid eten voor weinig geld.

George
15 mei 2020

altijd goed

Eric
14 mei 2020

Goede kwaliteit en goede en snelle service.

Tieland
11 mei 2020
Iris
8 mei 2020

Súper snel, lekker warm en gratis loempiaatjes

DvZ
6 mei 2020

Netjes bezorgd op de afgesproken tijd. Eten lekker en goede hoeveelheid. Alleen de mini-loempia’s hadden van mij iets meer smaak en knapperigheid mogen hebben, met chilisaus toch van genoten!

Jordy
3 mei 2020

Beste Chinees van Utrecht. Altijd goed en warm eten tegen een scherpe prijs!

Janine van Doelen
28 april 2020

Superlekker en afwisselend eten. Goede prijs en op tijd bezorgd.

Thomas
24 april 2020

Perfecte prijs kwaliteit. Wij bestellen vaker hier en het is altijd lekker. Een aanrader.

G.
21 april 2020
Milan
21 april 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
19 april 2020

Erg lekker gegeten. Goede prijs, de gerechten zijn voorzien van heerlijke sauzen. 2-persoonsmenu is ruim voldoende.

Anne
16 april 2020

Perfect op tijd en eten heerlijk en lekker warm

AdH
15 april 2020

Het was weer als vanouds heerlijk eten: de beste saté in Utrecht! Dankjulliewel!

Margot
14 april 2020
Geert
13 april 2020

Het was er wel echt snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jetze
11 april 2020
Jan
9 april 2020

Goede kwaliteit & zeer betaalbaar Bezorging op tijd & prettige aflevering!👍

Geert
8 april 2020

De enige traditionele afhaal Chinees die gewoon goed en lekker is in Utrecht. Helaas zijn ze tegenwoordig op zondag gesloten dus ben ik toen een keer naar een hoog aangeschreven in Overvecht gegaan. Wat verlangde ik toen weer naar Chinees catering. Zondag is voor ons echt Chinees eten dag. Dus please kunnen jullie weer op zondag open? Eten is goed altijd vers, vlees is kwalitatief goed. Laten we in Utrecht massaal deze steunen zodat we een goede Chinees behouden.

Judith van Loveren
23 maart 2020

Helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George
17 maart 2020
Thomas
3 maart 2020

Very good. Speedy, delicious en good size portions.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KaS
26 februari 2020

Goede kwaliteit - de kerrie rundvlees is erg lekker. De koe loe yuk zou van mij net als de vorige keer apart van de saus gehouden mogen worden. Bezorging was extreem snel!

Thomas
18 januari 2020

Prijs/kwaliteit is heel goed. De bezorging was ook Heel snel. Er valt gewoon niks op aan te merken. Gewoon top

George
11 januari 2020

altijd goed

Sjors
3 januari 2020

Snelle bezorging en lekkker eten voor een goede prijs! Alleen jammer dat er geen bami te bestellen is.

Reactie van Chinees Catering

Laatst is er Bami bij ons menu gekomen! U kunt het nu kiezen als bijgerecht of op zichzelf :)

Anoniem
30 november 2019